viernes, 24 de septiembre de 2010

Com mirem?


Com mirem?                                                                                            .
Per comentar aquestes deu fotos, farè servir un guió, alhora d’explicar cada fotogràfia:
-          C omposició
-          Llum
-          Encuadernament
-          Aire (espais oberts, espais tancats)
-          Punt de vista
-          Pla
-          Fora de camp ( espai, temps)
      -      Profunditat de camp

        Panys.
-        Composició: d’aquesta imatge, consta, d’una porta que seria el fons, i un pany i un candau que és l’element central de l’imatge, en la qual m’he volgut centrar.
-        Llum: llum arriba des del la part superior del angle dret de la fotografia, ho podem veure representat en la sobre del candau.
-        Encuadernament : vertical
-        Aire : Al ser una porta de l’exterior podem parlar d’un espai obert, tot i que la fotografia no té aire.
-        Punt de vista: el seu punt de vista és inclinat.
-        Pla : i parlem d’un pla detall.
Fora de camp: com totes les fotos d’aquest treball, són a la fàbrica Rocaumbert, el dilluns 13, la situació d’aquest pany, és en un pati.
-        Profunditat: hi ha profunditat, ja que el fons és veu amb claretat.


-        La composició d’aquesta imatge, consta bàsicament del pany d’una finestra, i el marc d’aquesta. No hi ha bàsicament llum, perquè aquesta finestra estava en un porxo d’un carrer on no hi tocava pràcticament el sol. Aquesta imatge igual que l’anterior té poc aire, perquè parlem d’un pla detall amb un punt de vista inclinat, i no té profunditat de camp.


Finestres.
-     La composició d’aquesta imatge, ens podem fixar que és com si la partíssim per la meitat, és a dir, en la part dreta de la fotografia podem veure-hi una finestra en la qual reflecteix la xemeneia, la part esquerra de la fotografia. La llum, probe del centre de la fotografia que era on estava el sol en aquell moment del dia. És un espai obert, ja que podem veure el cel i per tant és una fotografia amb molt aire. Al igual que les anteriors imatges és un pla inclinat.


-        La composició d’aquesta imatge, és bàsicament que tres quartes parts de la fotografia l’ocupa l’edifici i les finestres, que és el que jo volia destacar. L’altre part, com es pot veure clarament és el cel. La llum, venia de cara pràcticament perquè no és veu cap tipus de sombra. Com ja hem dit és un espai obert perquè podem veure el cel i per tant aquesta imatge té aire. El seu punt de vista és central, ja que ens centrem en les tres finestres tapades amb diferents matèrials, i el seu pla torna a ser un pla inclinat, perquè era el segon pis del edifici.

-          La composició d’aquesta imatge és basa en la meitat de la imatge, dos textures diferents de terra, m’entres que l’altre part de la imatge, es la paret de l’edifici del davant. La llum que té, prové del carrer perpendicular el que estem mirant , és a dir de la part superior dreta de la fotografia.  El punt de vista és recte i el pla es frontal. I aquesta fotografia a diferència de les altres, té més profunditats i colors més vius.


Els colors de totes les imatges, són de tons pastels, grisosos, i blancs, menys en aquesta última que podem trobar tonalitats de vermells, grocs més forts i verds que ressalten força.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario